fbpx

Jeni të apasionuar me fotografinë dhe jeni në kërkim të një hapësire dinamike ku mund të shprehni talentin tuaj dhe të fitoni eksperiencë këtë verë? Nëse përgjigja juaj është PO, atëherë ju jeni personi i duhur qe do na ndihmoni t’a bëjmë edhe këtë verë të paharrueshme në Anglia Summer School duke ju bashkangjitur stafit tonë si ‘Fotograf/e Praktikant/e‘.

 

Detyrat dhe përgjegjsitë:

  • Fotografimi i të gjitha aktiviteteve përgjatë gjithë ditës;
  • Postimi në Facebook i një albumi ditor në fund të çdo dite.

Çka kërkojmë:

  • Të keni fotoaparatin tuaj profesional;
  • Të jeni entuziast dhe fleksibil për punë me fëmijë dhe në natyrë;
  • Të jeni të gatshëm të angazhoheni së paku 3 javë në këtë praktikë.

Çka ofrojmë:

  • Ambient shumë-kulturor me mundësi të zhvillimit profesional dhe personal;
  • Kompensim në baza javore ne vlerë prej 62.5EUR (ekzekutohet çdo të premte);
  • Transport nga Prishtina drejtë të gjitha lokacioneve të shkollës verore;
  • Tre shujta në ditë: mëngjes, drekë dhe snack.

 

Aplikimin mund ta bëni duke dërguar portfolio-n tuaj në e-mail adresën: summerschool@angliaacademy.com, më së largu deri më 15 Qershor 2023.

 

Lokacioni i Anglia Summer School: Shkolla Finlandeze e Kosovës (Finnish School of Kosova)