fbpx

Schools

Bëhu qendër e testimit për testet e standardizuara të gjuhës angleze nga Anglia Examinations England.
Offers internationally recognised qualifications in the field of English language studies.

Për shkak të strukturës  hap pas hapi dhe të diferencuar, Anglia Ecaminations England mund të përdoret për një grup shumë të gjerë nxënësish/studentësh. Shkollat ​​shpesh fillimisht mendojnë se përdorin kryesisht Anglinë për nxënësit e tyre më të mirë, por ky është vetëm një nga aplikimet. Përvoja jonë është se Anglia përdoret gjithnjë e më shumë brenda shkollave në nivele të shumta arsimore, si në vitet e ulëta ashtu edhe ato të larta, në arsimin e rregullt dhe dygjuhësh.

  Bëhu qendër e licensuar pë testet ndërkombëtare nga Anglia Examinations England

  All the schools that Anglia works with all receive the benefits of our members program such as discounts on exams and books, access to our Members' Portal with practical exams and priority access to our Student Portal with unique exercises.

   Cka përfitoni duke qenë qendër anëtar në rrjetin e Anglias?

   You are invited to become a member of Anglia. As a Member of Anglia you have the following benefits:

   ◾ 10% zbritje në testet e Anglia-së & ​​Testet e komunikimit

   ◾ Exemption from administrative costs for speaking exams

   ◾ Up to 40% discount on England Step To Books

   ◾ Materiale promovuese falas

   ◾ Two copies of the Teacher Handbook

   ◾ The right to use the Anglia logo on all online platforms