fbpx

Për Shkollat

Bëhu qendër e testimit për testet standardizuese të gjuhës angleze nga Anglia Examinations.
Ofroni certifikatë ndërkombëtare të gjuhës angleze të njohur në të gjithë botën.

Për shkak të strukturës sonë hap pas hapi dhe të diferencuar, Anglia mund të përdoret për një grup shumë të gjerë nxënësish/studentësh. Ne e bëjmë këtë me vetëdije dhe përputhet me vizionin tonë të gjithëpërfshirjes. Shkollat ​​shpesh fillimisht mendojnë se përdorin kryesisht Anglinë për nxënësit e tyre më të mirë, por ky është vetëm një nga aplikimet. Përvoja jonë është se Anglia përdoret gjithnjë e më shumë brenda shkollave në nivele të shumta arsimore, si në vitet e ulëta ashtu edhe ato të larta, në arsimin e rregullt dhe dygjuhësh.

  Bëhu anëtar në Anglia Academy dhe përfito!

  Pothuajse të gjitha shkollat ​​që punojnë me Anglia janë anëtarë të Anglisë. Të qenit një shkollë anëtare e Anglia ofron përfitime të ndryshme, si zbritje në provime dhe libra, por edhe akses në Portalin e Anëtarëve me provime praktike dhe Portalin Studentor me ushtrime shtesë.

   Bashkohuni në rrjetin tonë!

   Jeni të ftuar të bëheni anëtar i Anglia. Si Anëtar I Anglias ju keni përfitimet e mëposhtme:

   ◾ 10% zbritje në provimet e Anglisë & ​​Testet e të folurit

   ◾ Përjashtim nga shpenzimet administrative për speaking exams

   ◾ Zbritje deri në 40% në librat Anglia Step To Books

   ◾ Materiale promovuese falas (përfshirë Paketën e Ditës së Hapur të Anglisë)

   ◾ Pjesëmarrja falas në Takimet e Anëtarëve të Anglisë

   ◾ Dy kopje të manualit për mësuesin

   ◾ E drejta për të përdorur logon e Anglia në të gjitha platformat online