fbpx
145111609 3427964077326845 7870919574116731479 n 3

Kurse të rregullta grupore

 • Grupe të vogla
 • Të gjitha nivelet e gjuhës angleze
 • Certifikatë ndërkombëtare e gjuhes angleze

3 herë në javë nga 90min / 2 klasa gramatikë + 1 klasë e komunikimit me Profesorë Ndërkombëtar nga Anglia dhe Australia

Kohëzgjatja: 2 muaj

Çmimi: 98 EUR / komplet niveli

DSC 5742 scaled

Kurse individuale të gjuhës angleze

 • Zgjedhni orarin që ju përshtatet
 • Të gjitha nivelet e gjuhës angleze
 • Program i personalizuar në kërkesat/profesionin e kandidatit

4 herë në javë / 3 klasa mësim i përgjithshëm + 1 klasë e komunikimit me Profesorë Ndërkombëtar nga Amerika dhe Australia

Kohëzgjatja: Varësisht nga nevoja dhe kërkesa e kandidatit

Çmimi: 149 EUR / Oferta 2 persona 199 EUR

DSC 5775 scaled

Kurse përgaditore për testet e standardizuara të Gjuhës Angleze

 • •Anglia Examinations England,
 • •IELTS Life Skills & IELTS General Teaching
 • •TOEFL

Kohëzgjatja: varësisht nga nevoja e kandidatit dhe testi për të cilin bëhet përgaditja

Çmimi: 10 EUR / ora

241202422 1542923582728669 7143761679003966329 n 1

Kurse grupore të komunikimit

 • Perfeksiononi komunikimin në anglisht me teacher Amy nga Amerika apo teacher Sally nga Australia!
 • Të gjitha nivelet e gjuhës angleze!
 • Online / Fizikisht

Kohëzgjatja: 2 herë në javë

Çmimi: 59EUR

childrens

Kurse për fëmijë

 • Mësim i gjuhës angleze me metodat më efektive, duke përfshirë klasa të komunikimit!
 • •Metodat më atraktive të mësimdhënies së gjuhës angleze, përmes lojërave dhe aktiviteteve
 • •Pa detyra të shtëpise

Kohëzgjatja: 2 muaj/niveli

Çmimi: 98 EUR / Komplet kursi + librat

Business English

2 2

Punoni apo keni një biznes ku ju duhet nivel profesional i gjuhës angleze në komunikim dhe të shkruar?

Dëshironi të fitoni vetbesim për të punuar me kolegë dhe partnerë jashtë vendit, të kërkoni një punë të re apo dëshironi të përgatiteni për një ngjarje ose prezantim? Ky kurs do t'ju japë aftësitë dhe besimin që kërkoni për të përparuar në karrierën tuaj.

Ndjekni kursin e avancuar për Business English me teacher Amy nga Amerika dhe perfeksiononi gjuhën angleze për punën apo biznesin tuaj!

Ky kurs është krijuar për t'u mësuar pjesëmarrësve aftësinë për të komunikuar në mënyrë efektive në anglisht, veçanërisht në tregun e punës/profesional. Studentët do të zgjerojnë fjalorin e tyre në anglisht, do të përmirësojnë aftësitë e tyre për të shkruar dhe folur në anglisht për ndërveprime sociale dhe profesionale dhe do të mësojnë terminologji dhe aftësi që mund të aplikohen në negociatat e biznesit, bisedat telefonike, raportet e shkruara apo emailet, dhe prezantimet profesionale.

Kohëzgjatja: 3 herë në javë

Çmimi: 179 EUR / Komplet Kursi

Nivelet:

B1+, B2, C1

Materiale dhe program i personalizuar në bazë të profesionit/nevojës së kandidatit!