fbpx
DSC 5742 scaled

Kurse individuale të gjuhës angleze

 • Choose the schedule that suits you
 • All English language levels
 • Program i personalizuar në kërkesat/profesionin e kandidatit

4 orë në javë / 3 orë mësim i përgjithshëm + 1 orë e komunikimit me Profesorë Ndërkombëtar nga Amerika

Duration: Varësisht nga nevoja dhe kërkesa e kandidatit

Price: 149EUR - Oferta 2 persona 199EUR

IMG 6935

Kurse grupore të komunikimit

 • Perfeksiononi komunikimin në anglisht me teacher Marc nga Anglia!
 • Të gjitha nivelet e gjuhës angleze!
 • Fizikisht / Online

Duration: 3h / javë

Price: 39€

DSC 5775 scaled

Kurse përgaditore për testet e standardizuara të Gjuhës Angleze

 • •Anglia Examinations England,
 • •IELTS Life Skills & IELTS General Training
 • •TOEFL

Duration: depending on the need of the candidate and the test for which the preparation is made

Price: Pako të ndryshme për secilin lloj të testit

childrens

Kurse grupore të gjuhës angleze për fëmijë

 • •Orë të komunikimit me Mësues nga Amerika!
 • •Metodat më atraktive të mësimdhënies së gjuhës angleze, përmes lojërave dhe aktiviteteve
 • •Pa detyra të shtëpise

Duration: 3 muaj/niveli

Price: 129 EUR / Komplet niveli + librat

306669208 618756392964664 5332306194252642275 n

Kurse individuale të gjuhës angleze për fëmijë

 • •Orë të komunikimit me profesorë nga Anglia
 • •Zgjedhni orarin e kursit
 • •Metodat më atraktive të mësimdhënies së gjuhës angleze, përmes lojërave dhe aktiviteteve

4 orë në javë/ 3 orë në javë gramatikë + 1 orë e komunikimit me mësues nga Anglia

Duration: 2 months

Price: 149EUR/muaji - oferta 2 persona/199EUR

Kurs individual i komunikimit

2 2

Punoni apo keni një biznes ku ju duhet nivel profesional i gjuhës angleze në komunikim dhe të shkruar?

Dëshironi të fitoni vetbesim për të punuar me kolegë dhe partnerë jashtë vendit, të kërkoni një punë të re apo dëshironi të përgatiteni për një ngjarje ose prezantim? Ky kurs do t'ju japë aftësitë dhe besimin që kërkoni për të përparuar në karrierën tuaj.

Ndjekni kursin e avancuar të anglishtes me teacher Max nga Amerika dhe perfeksiononi gjuhën angleze për punën apo biznesin tuaj!

This course is created to teach people the ability to communicate effectively in English, especially in the labour/professional market. Students will expand their English vocabulary, improve their english writing and speaking skills for social and professional interactions, and learn terminology and skills that can be applied to business negotiations, telephone conversations, written reports or emails, and professional presentations.

Duration: 3 herë në javë

Price: 179 EUR

Levels:

B1+, B2, C1

Program i personalizuar në bazë të profesionit/nevojës së kandidatit!