fbpx

Elementary

Ndegjojeni me kujdes Audion

Shkarkoni testet, plotesojeni dhe pastaj ngarkoni fajllin ne pjesen me posht.

  Prelimenary

  Ndegjojeni me kujdes Audion

  Shkarkoni testet, plotesojeni dhe pastaj ngarkoni fajllin ne pjesen me posht.

   Preintermediate

   Ndegjojeni me kujdes Audion

   Shkarkoni testet, plotesojeni dhe pastaj ngarkoni fajllin ne pjesen me posht.

    Intermediate

    Ndegjojeni me kujdes Audion

    Shkarkoni testet, plotesojeni dhe pastaj ngarkoni fajllin ne pjesen me posht.

     Proficiency

     Ndegjojeni me kujdes Audion

     Shkarkoni testet, plotesojeni dhe pastaj ngarkoni fajllin ne pjesen me posht.

      Advanced

      Ndegjojeni me kujdes Audion

      Shkarkoni testet, plotesojeni dhe pastaj ngarkoni fajllin ne pjesen me posht.

       Master

       Ndegjojeni me kujdes Audion

       Shkarkoni testet, plotesojeni dhe pastaj ngarkoni fajllin ne pjesen me posht.