fbpx

Bëhuni pjesë e aventurës më të paharruar këtë verë

Regjistrohu

Rreth shkollës

Anglia Summer School për 16 vite me rradhë ka transformuar jetën e mijëra fëmijëve përmes mësimit joformal të Gjuhës Angleze me profesorë nderkombëtar. Suksesi i programit tonë bazohet në aplikimin e kurrikulës në mësim të personalizuar për secilin fëmijë. Që nga 2006, si shkolla verore nr. 1 në vend, programi ynë ka fucizuar fëmijët të flasin dhe ëndërrojnë në gjuhën angleze përmes lojërave dhe aktiviteve jo formale. Përmes shkollës tonë verore, fëmijet kanë zhvilluar shkathtësitë e zgjidhjes së problemeve, programi ka treguar ndikim pozitiv në mirëqenien psiko-sociale te fëmijët, vetbesim, zhvillimin e shkathtësive të komunikimit, kreativitet, punën në grup, dhe bashkë-jetesën me natyrën.

+5

Për fëmijë 4 -17 vjec

16

Vite Përvojë

6924

Fëmijë Pjesëmarrës

157

Mësues Ndërkombëtar

Pse Anglia Summer School?

Kujtime që zgjasin një jetë

Miqësi dhe kujtime të bukura

Aktivitetet tona janë argëtuese, atraktive dhe gjithëpërfshirëse. Përmes tyre
fëmijët krijojnë shoqëri dhe kujtimet më të bukura që zgjasin një jetë.

Shkathtësi për jetë dhe vetbesim

Programi ynë u jep mundësinë fëmijëve të zhvillojnë aftësitë sociale dhe të fitojnë vetbesim duke u përballur me situata të ndryshme, nga lundrimi me barka, ngjitja profesionale e deri tek mbijetesa në natyrë.

Krijojnë lidhje të ngushtë me natyrën

Programi ynë ka një mision shumë të rëndësishëm! Të mësojë fëmijët të bashkjetojnë me natyrën, t’a duan atë, dhe të kujdesen për të.

Eksperienca më e bukur e kësaj vere

KAYAK

CLIMBING

MBJETESA NË NATYRË

WATER GAMES

SPORTE

Datat & Programi

Programi ditor

 • 4-8 Korrik 2022
 • 11-15 Korrik 2022
 • 18-22 Korrik 2022
 • 25-29 Korrik 2022
 • 1-5 Gusht 2022
 • 8-12 Gusht 2022
 • 15- 19 Gusht 2022
 • 22-26 Gusht 2022

Kampi Veror

 • 22-24 Korrik 2022
 • 12-14 Gusht 2022

X

Cmimet & Ofertat

Cmimet

 • €25 / dita
 • €99 / java
 • €169 / DY JAVË
 • €249 / TRE JAVË
 • €319 / KATËR JAVË

Ofertat me zbritje

 • 10% në regjistrime të hershme deri më 15 Maj 2022!
 • 10% zbritje për 2 apo më shumë fëmijë nga një familje (vëlla/motër)
 • €20 zbritje për fëmijët që kanë qenë më parë pjesë e shkollës verore
 • *Zbritja në regjistrime të hershme nuk aplikohet në ofertat për 2-3-4 javë!

Mundësitë për pagesë

 • Transfer bankar - kredit kartelë (Starcard – Teb Bank)
 • Pagesat me kredit kartelë mund të bëhen deri me 4 këste
 • *të gjitha pagesat duhet të realizohen jo më vonë se 7 ditë para fillimit të shkollës verore.

Transporti

 • €5 / dita
 • €20 / java
 • *Transporti derë më derë ofrohet vetëm brenda qytetit të Prishtinës!

Lokacioni dhe kontakti

+383 (0)44 166173

summerschool@angliaacademy.com

Instagram: angliaacademy_kosovo

Facebook: Anglia Academy Kosovo

Çmimet & Ofertat

Çmimet

 • 25euro/dita
 • 99euro /java
 • DY JAVË €169
 • TRE JAVË €249
 • KATËR JAVË €319

Ofertat me zbritje

 • 10% zbritje për 2 apo më shumë fëmijë nga një familje
 • €20 zbritje për fëmijët që kanë qenë më parë
 • grup 5 e më shumë shokë/familjarë 10% zbritje për secilin fëmijë
 • 10% zbritje për diasporën
 • *fëmiju mund të jetë përfitues i vetëm një zbritje

Mundësitë për pagesë

 • Transfer bankar - kredit kartelë (Starcard – Teb Bank)
 • Pagesat me kredit kartelë mund të bëhen deri me 4 këste
 • *të gjitha pagesat duhet të realizohen jo më vonë se 7 ditë para fillimit të shkollës verore.

Transporti

 • Transporti ofrohet në vlerë prej 20 euro në javë!

Çmimet & Ofertat

Çmimet

 • 25euro/dita
 • 99euro /java
 • DY JAVË €169

Ofertat me zbritje

 • 10% zbritje për 2 apo më shumë fëmijë nga një familje
 • grup 5 e më shumë shokë/familjarë 10% zbritje për secilin fëmijë
 • *fëmiju mund të jetë përfitues i vetëm një zbritje

Mundësitë për pagesë

 • Transfer bankar - kredit kartelë (Starcard – Teb Bank)
 • Pagesat me kredit kartelë mund të bëhen deri me 4 këste
 • *të gjitha pagesat duhet të realizohen jo më vonë se 7 ditë para fillimit të shkollës verore.

Transporti

  Kontakti

  +383 (0)49 234 345

  summerschool@angliaacademy.com

  Instagram: angliaacademy_kosovo

  Facebook: Anglia Academy Kosovo