fbpx
Bëhuni pjesë e aventurës më të paharruar këtë verë
Bëhuni pjesë e aventurës më të paharruar këtë verë
Bëhuni pjesë e aventurës më të paharruar këtë verë
Bëhuni pjesë e aventurës më të paharruar këtë verë
Bëhuni pjesë e aventurës më të paharruar këtë verë
Bëhuni pjesë e aventurës më të paharruar këtë verë
Bëhuni pjesë e aventurës më të paharruar këtë verë

Anglia Summer School

Shkolla
verore

Anglia Summer School për 16 vite me rradhë ka transformuar jetën e mijëra fëmijëve përmes mësimit joformal të Gjuhës Angleze me profesorë nderkombëtar. Suksesi i programit tonë bazohet në aplikimin e kurrikulës në mësim të personalizuar për secilin fëmijë. Që nga 2006, si shkolla verore nr. 1 në vend, programi ynë ka fucizuar fëmijët të flasin dhe ëndërrojnë në gjuhën angleze përmes lojërave dhe aktiviteve jo formale. Përmes shkollës tonë verore, fëmijet kanë zhvilluar shkathtësitë e zgjidhjes së problemeve, programi ka treguar ndikim pozitiv në mirëqenien psiko-sociale te fëmijët, vetbesim, zhvillimin e shkathtësive të komunikimit, kreativitet, punën në grup, dhe bashkë-jetesën me natyrën.

+4

Për fëmijë 4 -17 vjec

16

Vite Përvojë

6924

Fëmijë Pjesëmarrës

157

Mësues Ndërkombëtar

Pse Anglia Summer School?

Kujtime që zgjasin një jetë

Miqësi dhe kujtime të bukura

Aktivitetet tona janë argëtuese, atraktive dhe gjithëpërfshirëse. Përmes tyre
fëmijët krijojnë shoqëri dhe kujtimet më të bukura që zgjasin një jetë.

Shkathtësi për jetë dhe vetbesim

Programi ynë u jep mundësinë fëmijëve të zhvillojnë aftësitë sociale dhe të fitojnë vetbesim duke u përballur me situata të ndryshme, nga lundrimi me barka, ngjitja profesionale e deri tek mbijetesa në natyrë.

Krijojnë lidhje të ngushtë me natyrën

Programi ynë ka një mision shumë të rëndësishëm! Të mësojë fëmijët të bashkjetojnë me natyrën, t’a duan atë, dhe të kujdesen për të.

Eksperienca më e bukur e kësaj vere

KAYAK

CLIMBING

MBJETESA NË NATYRË

WATER GAMES

SPORTE

Datat dhe programi

Programi ditor

Kampi veror

Agjenda

Çanta ime

Çmimet dhe Ofertat

Çmimet

 • €25 / dita
 • €99 / java
 • €175 / DY JAVË
 • €249 / TRE JAVË
 • €319 / KATËR JAVË

Ofertat me zbritje

 • 10% zbritje për 2 apo më shumë fëmijë nga një familje (vëlla/motër)
 • €20 zbritje për fëmijët që kanë qenë më parë pjesë e shkollës verore

Mundësitë për pagesë

 • Transfer bankar – kredit kartelë (Starcard – Teb Bank)
 • Pagesat me kredit kartelë mund të bëhen deri me 4 këste
 • *të gjitha pagesat duhet të realizohen jo më vonë se 7 ditë para fillimit të shkollës verore.

Transporti

 • €5 / dita
 • €20 / java
 • *Transporti derë më derë ofrohet vetëm brenda qytetit të Prishtinës!
Lokacioni

Magjistralja Prishtine-Ferizaj km 10 –
Rr. Hasan Prishtina

Kontakti

+383 44 166173
summerschool@angliaacademy.com

Kampi veror në Badovc

Anglia Summer Camp

Kampi veror

Anglia Academy Kosovo në bashkëpunim me Klubin Alpin Prishtina sjellin kampin e parë veror me fjetje në tenda, nën qiell të hapur. Kampi përfshin aktivitete të jashtzakonshme në natyrë, të cilat do të aftësojnë fëmijët të gjinden dhe të ‘mbijetojnë’ vetëm me natyrën. Cdo ditë e kampit tone do të jetë një aventurë e paharruar.

Për fëmijë 10-17 vjec

Fëmijë nga e gjithë Kosova dhe më gjerë

Datat dhe programi

 • 22-24 Korrik 2022
 • 12-14 Gusht 2022

Ku zhvillohet kampi veror me fjetje?

 • Kampi do të ndërtohet në Badovc, pranë Pyllit te Arinjve. Ushqimi dhe shërbimet e tjera higjienike bëhen në restaurantin Pylli i Arinjve.

Agjenda

Valixhja ime

Çmimet dhe Ofertat

Çmimi & Oferta me zbritje

 • €109
 • 10% zbritje në regjistrime të hershme deri më 20 Maj!
 • 10% zbritje për 2 apo më shumë fëmijë nga një familje

Regjistrimet për kampin veror mbyllen 1 javë para fillimit të kampit dhe vendi rezervohet vetëm pas kryerjes së pagesës më së largu 1 javë para fillimit të kampit.

Numër i limituar i fëmijëve pjesëmarrës.