fbpx

Trajnim + C.I.T.E exam for English Teachers

Trajnim për mësimdhënie të Gjuhës Angleze

Anglia Examinations Kosovo ofron trajnime për mësimdhënie të gjuhës angleze duke përfshirë metodat më inovative dhe atraktive të kohës, përgaditjen për testin C.I.T.E dhe testin për kualifikimin ndërkombëtar për mësimdhënës të Gjuhës Angleze C.I.T.E!

  Kush janë ligjëruesit në trajnim?

  Trajnimi mbahet nga profesorë ndërkombëtar dhe shqiptar me përvojë shumë vjeçare në mësimdhënie brenda dhe jashtë vendit!

   Kush mund të bëhet pjesë e trajnimit?

   Mësimdhënës me përvojë që duan të kenë njohje ndërkombëtare të eksperiencës dhe aftësive të tyre në mësimdhënie

   Student apo të sapo diplomuar që duan të fitojnë eksperiencë dhe të hapin mundësitë për punësim brenda Kosovës apo jashtë vendit

   Të gjithë ata që duan të kenë avancim në karrierë si mësimdhënës të Gjuhës Angleze

    Cka përfshin trajnimi?

    Trajnimi do të përfshijë pjesë nga metodologjia e mësimdhënies duke paraqitur metodat më inovative dhe atraktive të kohës, përgaditje per testin C.I.T.E -Teaching Qualification si dhe testi për C.I.T.E Teaching Qualification.

    12hrs + 3hr testi për C.I.T.E Kualifikimin Ndërkombëtar për mësimdhënie të gjuhës angleze

    Shkarko Syllabusin

     Datat e trajnimit

     • Të gjitha datat e trajnimit më poshtë janë gjatë vikendeve (e shtune dhe e diel)
     • Trajnimi 1: 5-6-12-13 Mars 2022
     • Trajnimi 2: 4-5-11-12 Qershor 2022
     • Trajnimi 3: 17-18-24-25 Shtator 2022
     • Trajnimi 4: 3-4-10-11 Dhjetor 2022

     ÇMIMET:

     Trajnim për mësimdhënie të Gjuhës Angleze + C.I.T.E Teaching Qualification Exam’: 299€